BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Mandura az első olyan cég a világon, amely lineáris kompenzációs tervet alkalmaz! Ezzel a forradalmian új tervvel, mindenki, aki Mandura IBO-nak (független üzlet tulajdonos) csatlakozik megkapja a csapatába azokat, akik utána csatlakoznak IBO-ként, függetlenül attól, hogy az új belépőt ki szponzorálta személyesen!
A értékesítési vonalon elfoglalt helyet a csatlakozás időpontja határozza meg. Fontos, hogy akinek megtetszik a lehetőség, az azonnal regisztráljon, mert percek alatt is tucatnyian csatlakoznak a rendszerhez és nagyon nem mindegy, hogy az adott tagot hány fő követi a sorban!
A Mandura-nál a gyorsaság kifizetődik!
Az elszámolási rendszer úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye az IBO-knak, hogy már a kezdetekben több bevételük legyen, mint kiadásuk. 
Míg más mlm rendszerekben főleg a termék értékesítésen van a hangsúly, addig a Mandura a tagok saját célú fogyasztására koncentrál. Éppen ezért a vállalat nem eladókat keres, hanem olyan személyeket, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége, és hajlandóak tenni is ezért.
Természetesen a termékek továbbértékesíthetőek, ám ebben a rendszerben nem ez a fő cél.
Minden újonnan csatlakozó IBO a regisztrációja során beállít egy termék rendelési mennyiséget, amit a Mandura hónapról hónapra teljesít. Ez a mennyiség bármikor módosítható.
Az, hogy ki hány darab terméket rendel, meghatározza, hogy 1-8 generáció mélységben mekkora bevételben részesül a saját csoport vásárlásaiból. Minél nagyobb a privát rendelés, annál több generációból fog származni jutalék!
Bár a Mandura elszámolási és javadalmazási rendszere nem mindennapi, a csoportépítő tevékenység itt is ugyanúgy működik, mint a hagyományos, jól ismert mlm vállalkozásokban: minden új tagnak lehetősége van újabb és újabb tagokat beléptetni a rendszerbe, akik aztán szintén továbbajánlhatják a lehetőséget. A közvetlenül csatlakoztatható személyek száma nincs korlátozva!
A toborzás a Mandura-nál sokkal könnyebben megy, mint más network marketing cégeknél, mert a vállalat nem kereskedelmi, hanem egy globális fogyasztói hálózat kiépítését tűzte ki célul!
A hozzánk (közvetlenül és mélységben) regisztrált munkatársak termékrendelése után a Mandura jutalékot fizet, az 1-2. generációban 20 $-t, ha dupla dobozt (8 üveg), 10 $-t, ha szimpla dobozt (4 üveg), 5 $-t, ha 2 üveget és 2,5 $-t, ha 1 üveget vásárolnak. A 3-8. generáció esetében a jutalék 10 $, 5 $, 2,5 $ és 1,25 $. 
Ezekből a bevételekből megfinanszírozható pl. a személyes és a családi termékfogyasztásunk költsége!
Ha sokan vannak a privát hálózatunkban, akkor ez a forgalom alapú jutalék kifizetés akár több száz dollár is lehet! 
A saját csoportforgalom növekedésével (Group Volume) automatikusan egyre nagyobb szintre (ranks) lépünk. A Mandura 20 szintet különböztet meg.
A szintváltás ebben a rendszerben sokkal gyorsabb, mint más hálózati értékesítéssel foglalkozó cégeknél!
Minél magasabb karrierszintet érünk el, annál nagyobb mértékben (Team Volume) részesülünk a mögöttünk lévő, tőlünk függetlenül csatlakozott, nemzetközi értékesítési vonalon elhelyezkedő tagok forgalmából!
A Mandura a forgalom 20%-át 1-1 % (pool) formájában szétosztja a megszerzett szintek (ranks) tulajdonosai között!
Pl. ha valaki a 9. szintre (Shapire Crown) minősül, és vele együtt a még 750 fő van ezen a karrieren, akkor a cég a forgalom 1 %-át 750 felé osztva fizeti ki, plusz az adott tag megkapja az alatta lévő 8 szint egy személyre kiszámított bónuszait (további 1-1 %) is!
Ez havi szinten több ezer dollár passzív jövedelemet eredményez!


REGISZTRÁCIÓ:


http://peter82hat5.mandurarep.com/b_index.php
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!